Välkommen till vårt showroom!

Efter vår senaste informationsträff på Except har vi nu glädjande information att komma med gällande Brf Söderläget som byggs nedanför Köpmanberget.

Vårt showroom och visningskök är så gott som klart och onsdagen den 3:e maj mellan kl 17:00-19:00 kommer Fastighetsbyrån att hålla öppet hus på Storgatan 30.

Då är du varmt välkommen att besöka oss för att få chans att se några exempelplanlösningar, en fantastisk miniatyr över Brf Söderlägets tre punkthus som ger en väldigt tydlig överblick över området och dessutom få känna och klämma på en del av de tillval som kommer erbjudas vid köp av en bostadsrätt.

För att ge en bild av processen så har vi nu kommit till den punkt där alla handlingar ligger hos kommunen för ett slutligt godkännande av bygglovet. När bygglovet väl är godkänt kan processen röra sig framåt. Det som kommer hända härnäst är att vi ska sätta priser för de olika lägenheterna och datum för säljstart kommer bestämmas.

Ha nu en fin vecka och varmt välkommen in den 3:e maj mellan 17:00-19:00. Givetvis behöver du inte anmäla dig utan det är bara till att titta förbi.